Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szakemberek képes leírás - Depresszió.tlap.hu
részletek »

Szakemberek - Depresszió.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: depresszio.tlap.hu » Szakemberek
Keresés
Találatok száma - 31 db
Agytréner - depresszió kezelés

Agytréner - depresszió kezelés

AlfaOptima Agytréner Stúdió - Az agytréning mentális állapotfelmérés után feltérképezzük a problémák okait, a gyenge pontokat az agyműködésben. Életmódelemzéssel meghatározzuk a stresszfaktorokat. Alváselemzéssel kiderül az esetleges energiahiány oka. Végül személyre szabott tréningprogramot alakítunk ki. A terápia relaxációs tréningprogramokkal történik.

Altatásos Fogászat Pécs I Dr. Pálinkás - Dr. Vajta

Altatásos Fogászat Pécs I Dr. Pálinkás - Dr. Vajta

Teljeskörű fogászati és szájsebészeti szakellátás tapasztalt szakemberekkel elérhető árakon. Fogorvosi ügyeleti ellátás a hét minden napján (akár a késő esti órákban vagy hétvégén)! Állandó kedvezmények! Fogorvos, fogászat és szájsebészet egy helyen! Szolgáltatások: fogorvos, fogászat, szájsebészet, fogbeültetés, fogpótlás, implantáció, fogtömés, ügyelet, fogfehérítés, lézerkezelés, gyökérkezelés, cirkon korona, cirkónium, cirkónia, zirkon, zircon fémmentes korona, fémmentes híd, mini implantátum, mini műgyökér, tűimplantátum, fogorvosi ügyelet pécs, csontpótlás saját csonttal, fogászati ügyelet pécs, hétvégi ellátás, digitális röntgen, panoráma röntgen, implantológia, cirkon, azonnali implantáció, azonnali terhelés, csontpótlás, kiidegelés, bölcsességfog, gyökéramputáció, gyökércsúcs rezekció, üdülési csekk, bankkártyás fizetés, egészseégpénztár, altatásos fogászat, fogorvos altatás

Balázs Ambrus pszichológus

Balázs Ambrus pszichológus

Az ELTE pszichológia szakán végeztem. Klinikai szakpszichológus képzettségemet a Pécsi Tudományegyetemen szereztem meg. Autogén tréning vezető vagyok. Budapest belvárosában, egy Oktogonhoz közeli magánrendelőben fogadom a jelentkezőket. Serdülőkkel és felnőttekkel foglalkozom.

Balogh Kornélia

Balogh Kornélia

Balogh Kornélia Klinikai szakpszichológus Elsősorban családi és párkapcsolati problémákkal foglalkozom, valamint életvezetési tanácsadással. Ezen felül a depresszióval, pánikkal, szorongásos zavarokkal és minden egyéb pszichés problémával küzdőknek kívánok segítséget nyújtani. Pszichológusi diplomámat az ELTE-BTK Pszichológia szakán szereztem, majd a felnőtt szakpszichológusi képesítést a Pécsi Tudományegyetemen kaptam.

Czégényi Margit  pszichológus, pár- és családterapeuta, hipnotera

Czégényi Margit pszichológus, pár- és családterapeuta, hipnotera

A debreceni Kossuth Lajos Tudományegyetem pszichológia szakán végeztem tanulmányaimat, 1998-ban diplomáztam. Azóta folyamatosan gyógyítok, aktívan praktizálok. 2000-ben szereztem pár- és családterapeuta oklevelet, majd 2005-ben hipnoterapeuta címet. Ezek a gyógyító módszerek, tapasztalataim szerint, rendkívül hatékonyak, növelik a terápia sikerességét, és csökkentik a gyógyulási folyamat időtartamát.

Dr Zala Attila

Dr Zala Attila

Orvosként, pszichiáterként és szupervízorként is az ember fejlődésébe, belső erejébe vetett hitem vezet. Szakmai meggyőződésem, hogy minden bajba jutott embernél, elakadt munkahelyi teamnél az erőforrásokra fontos fókuszálni. Az egészséges alapokra igyekszem építkezni. Tapasztalatom szerint az élet legfontosabb kérdéseire (párválasztás, pályaválasztás, gyereknevelés, gyász, válás, konfliktuskezelés) iskolarendszerünk nagyon kevéssé készít fel bennünket.

Dr. Antos Erika

Dr. Antos Erika

Dr. Antos Erika vagyok, pszichiáter szakorvos, felnőtt és gyermek pszichoterapeuta. Orvosi diplomámat 1984-ben szereztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán. 1989-ben pszichiátria, majd 1999-ben pszichoterapeuta szakvizsgát tettem. Módszerspecifikus képzettségem kognitív-és viselkedésterapeuta és gyermekterapeuta. 1984-től a Fővárosi Szent István Kórházban dolgozom, ebből az első 5 évet pszichiátriai osztályon, majd 1990-től a kórházhoz tartozó pszichiátriai gondozó intézetben. 1999-től az állami egészségügyben végzett munkám mellett magánpraxist is folytatok.

dr. Barth Ákos - Pszichiátriai magánrendelés

dr. Barth Ákos - Pszichiátriai magánrendelés

Depresszió A hangulati élet tartós zavara. Mindenkinek lehetnek rossz napjai, ami eltarthat akár néhány hétig is. Fontos, hogy ilyenkor többnyire tudatában vagyunk annak, hogy melyek azok az okok amik ezt az állapotot fenntartják és az is, hogy a depresszív tünetek belátható időn belül enyhülnek.

Dr. Benedek Zsuzsa Pszichoterapeuta

Dr. Benedek Zsuzsa Pszichoterapeuta

A pszichoterápia módszere Az analitikusan orientált pszichoterápia elméleti alapja a klasszikus analízisével megegyező. A jelenségek mögött feltételez nem tudatosult okokat, előzményeket, amelyek az aktuális élethelyzetekben, problémákban rejtetten jelentkeznek. Az élet korábbi szakaszainak nehézségein túljutva, fájdalmak, sértettségek, megbántottságok maradhatnak lelkünkben. Ezekkel a rossz érzésekkel szemben tudattalanul is védekezünk, megszokjuk jelenlétüket, és nem vesszük észre mindennapjainkkal való kapcsolatukat.

Hirdetés
Dr. Bezzegh Éva tapasztalt pszichiáter

Dr. Bezzegh Éva tapasztalt pszichiáter

Pszichiátert keres? Olyan gondja, vagy lelki jellegű betegsége - depressziója, szülés utáni depressziója, szorongásos depressziója, elmezavara, vagy fóbiája - van, amit a családtagjaival, barátaival már nem tud megosztani? Keressen bizalommal, még ma! Távol a kórházaktól Budapest szívében, az Operához közeli magánrendelőmben lehetősége van egy őszinte beszélgetésre. Tapasztalt pszichiáterként a pszichoterápiás és gyógyszeres kezelés mellett, már pszichológus kollégák bevonásával lehetőséget biztosítok életvezetési és pszichológiai tanácsadásra is, hogy így segítsem a mielőbbi gyógyulásban. A sokféle biológiai és pszichoterápiás módszer ismeretében igyekszem a diagnosztikai kép kialakítása után a legteljesebb mértékben figyelembe venni páciensem igényét, szükségleteit és teherbírását a terápiában.

Dr. Csernus Imre

Dr. Csernus Imre

Dr. Csernus Imre - pszichiáter Nem olyan rég megemlítettem valahol, hogy a legnehezebb a bennünk lakozó állatot legyőzni. Ez játszmák sorozatát, háborúkat, felülkerekedéseket eredményez. Ennek következtében az ember elveszíti emberi mivoltát, és önmagával, feleségével, párkapcsolatával, a gyermekeivel szemben egyre fokozódó erőszakot tesz. Ennek következtében kialakul az önvád, a lelkiismeretfurdalás, majd a feszültség, depresszív hangulat, pánik rosszullét, önértékelési zavarok, részleges jövőkép. 'Mit csinálok én azokkal, akiket legjobban szeretek, miért teszem én ezt?'

Dr. Fehér Gabriella pszichológus

Dr. Fehér Gabriella pszichológus

Első diplomámat a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szereztem, a Gyógyszerésztudományi Karon. Ezután jó ideig tudományos kutatóként dolgoztam - biokémikusként - a gyógyszeriparban. Azonban úgy érezem, ez számomra kevés, ezért tovább tanultam más területeken is: megszereztem a pszichológusi diplomát is (Szegedi Tudományegyetem), valamint a természetgyógyászi oklevelet (Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézet).

Dr. Kopácsi László pszichiáter

Dr. Kopácsi László pszichiáter

Kedves Érdeklődő! Nagy gyakorlattal bíró, de emberi érzékenységét megőrző, (nem kiégett), pszichiáter vagyok. Konzultációim mottója: gyógyítás gyógyszer nélkül, amíg csak lehet. Rendeléseimen kevesekkel foglalkozom sokat, s nem sokakkal keveset. Így a Stressz Doktor szakrendeléseken: 1 óra figyelem, megértés, tudás jár minden alkalommal Mindenkinek! Ráadásul elszámolható egészségpénztári számlát is kap! A Stressz Doktor magánrendelés számos nagy egészségpénztár partnere, ezért a konzultációs díjak teljes mértékben elszámolhatók! A rendelés igénybevétele messzebbről is meggondolandó...

Dr. Kökényes Marianna

Dr. Kökényes Marianna

Dr. Kökényes Marianna pszichiáter főorvos vagyok. Idegi és lelki zavarok kezelésének széles körével foglalkozom. Az életvitelünk következtében egyre gyakoribbak a stressz miatt létrejött zavarok. Számos ember szenved a szorongás, teljesítmény, depresszió, pánik okozta testi és lelki tünetekben. Folyamatosan nőnek a külső elvárások. Egyre fiatalabb korban jelentkeznek a panaszok. Gyakran feszültek kapcsolataink.

Dr. Macho Adrienn

Dr. Macho Adrienn

Pszichiáter, pszichoterapeuta szakorvos vagyok. 1986-ban szereztem orvosi diplomát. Érdeklődési köröm a pszichoterápia: az autogén tréning (relaxáció) és szimbólumterápia, a személyközpontú, valamint a rövid dinamikus pszichoterápia. Otthon vagyok a gyógyszeres kezelésben is, amennyiben szükséges és kívánatos. Szívesen foglalkozom a súlyosabb szorongásos kórképekkel, kényszeres betegségekkel, valamint az evés zavarokkal, és pszichotikus betegek gondozásával is. Dolgoztam akut pszichiátriai, alkohológiai, valamint pszichiátriai rehabilitációs osztályon is. Foglalkoztam halmozottan hátrányos helyzetű, vak, daganatos, hajléktalan betegekkel is.

Dr. Munkácsi Krisztina Pszichiáter - Budapest

Dr. Munkácsi Krisztina Pszichiáter - Budapest

Nevem Munkácsi Krisztina és bizonyos vagyok abban, hogy segíteni tudok Önnek eligazodni a problémáin. Pszichiáter szakorvos vagok, immár 20 éve segítek pszichiátriai betegségekkel és lelki problémákkal küzdő embereknek.Nem mindenki fogja nálam megtalálni a megoldást, lesz olyan akinek más szakember segítségét fogom ajánlani és lesz aki saját maga fog kijutni a problémáibol.

Dr. Nagy Szilva pszichiáter

Dr. Nagy Szilva pszichiáter

Dr. Nagy Szilvia vagyok, pszichiáter szakorvos. 1999-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. Szakmai tapasztalatot az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben, a Nyírő Gyula Kórház I. sz. Pszichiátriai és Pszichiátriai Rehabilitációs osztályán ill. a Szentendrei Pszichiátriai Szakrendelőben szereztem.

Tuti menü