Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szakemberek képes leírás: Dr. - Zádory [2. oldal]
részletek »

Szakemberek: Dr. - Zádory [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: depresszio.tlap.hu » Szakemberek
Keresés
Találatok száma - 31 db
Dr. Nagy Zoltán

Dr. Nagy Zoltán

Az ideg - elmegyógyászati betegségek területén gyakran felmerül az igény, hogy a páciens privát körülmények között beszélje meg problémáját, második szakvéleményt kapjon, vagy csupán eligazítást a betegségével kapcsolatos számtalan valós, gyakran téves információban.

Dr. Pataki Éva - pszichiáter

Dr. Pataki Éva - pszichiáter

Örülök, hogy felkereste ezt az oldalt. Sokan vannak, akik tartanak attól, hogy lelki segítséget kérjenek. Ön valószínűleg másként gondolkodik - és eddigi pályafutásom tapasztalatai alapján igaza van. Lelki gondokkal lehet ugyan együttélni hosszabb-rövidebb ideig - de azt gondolom, nem érdemes. Ma már hatékonyan lehet segíteni a pszichés problémákon, és ezáltal az ember életminősége nagyságrendekkel javul. Szeretni és értékelni kell magunkat annyira, hogy éljünk a segítség lehetőségével.

Dr. Vadász Judit pszichiáter szakorvos

Dr. Vadász Judit pszichiáter szakorvos

Kedves Érdeklődő! Ha bajban van, és éppen segítséget keres múltban gyökerező, vagy aktuális magánéleti, munkahelyi konfliktusok, kivizsgált, nem szervi eredetű rosszullétek, testi panaszok, alvászavarok, testsúlyproblé mák, ingerlékenység, fáradékonyság, d e koncentráltság, teljesítményromlás han g ulati labilitás, indulatkezelési nehézségek megoldásában. Ha komolyan gondolja, hogy most változtatni kell, akkor olvassa el a továbbiakat!

Fábiánné Harkácsi Judit klinikai szakpszichológus

Fábiánné Harkácsi Judit klinikai szakpszichológus

Fábiánné Harkácsi Judit vagyok. Pszichoterápiás magánrendelésem keretében számos felnőtt és serdülőkorú gyermek problémáinak megoldásában segédkezem. Jelenlegi munkahelyemen, a Kispesti Nevelési Tanácsadóban 1991 óta dolgozom klinikai szakpszichológusként, az alapfeladatokon kívül elsősorban családterápiával, serdülők rövidterápiájával és személyiségfejlesztő-művészetterápiás csoportokkal foglalkozom, melyeket óvodások, kisiskolások és fiatalok számára szervezünk. Részt veszek kiképző terapeutaként az Integratív Pszichoterápiás Egyesület képzésein, szupervíziós csoportokat vezetek, és integratív saját élményű terápiákat végzek.

Gosztolai Géza - pszichológus

Gosztolai Géza - pszichológus

Gosztolai Géza vagyok. Pszichológusként 25 év alatt számos szakterületen több ezer embernek segítettem sikeresebb, teljesebb és egészségesebb életet élni. Amennyiben Ön is kiegyensúlyozottabb, boldogabb, konfliktus- és problémamentesebb életet szeretne, számíthat rám! Az együttműködésünk feltételeit együtt dolgozzuk ki. A honlap információi alapján Ön döntheti el, hogy szüksége van-e rám, a többi az én dolgom.

Gyengési László - pszichológus

Gyengési László - pszichológus

Gyengési László vagyok. 1985 óta dolgozom pszichológusként. A pszichoterápiában szerzett tapasztalataim alapján úgy gondolom, hogy mindenki képes egészséges, és teljes életet élni. Amennyiben ön konfliktusmentesebb, kiegyensúlyozottabb vagy egyszerűen csak harmonikusabb életet szeretne élni, forduljon hozzám bizalommal. Az együttműködésünk feltételeit együtt dolgozzuk ki.

Harmónia műhely - Dr. Pálvölgyi Rita pszichiáter

Harmónia műhely - Dr. Pálvölgyi Rita pszichiáter

Dr. Pálvölgyi Rita pszichiáter, pszichoterapeuta vagyok. Pszichiáterként törekszem a hozzám fordulók problémáinak és betegségeinek komplex megközelítésére. Szakmai tevékenységem 25 éve során a kórházi osztályos munka felől egyre erőteljesebben a pszichoterápiás rendelés felé fordultam. Már évek óta ez képezi tevékenységem gerincét. Rendeléseimen felnőtt, - vagy majdnem felnőtt - pacienseket fogadok egyéni terápia keretében.

Katica gyermekpszichológia

Katica gyermekpszichológia

Tanulmányaimat az ELTE pszichológia szakon, nappali tagozaton végeztem 1978-ban. A diploma megszerzése után évekig az egészségügyben, felnőtt pszichiátriai osztályon dolgoztam. A gyermekeimmel otthon töltött gyes-es évek után - a gyermeknevelésben szerzett saját élményeimet is kamatoztatva - a gyermekpszichológia területén helyezkedtem el.

PszichoStudio

PszichoStudio

Az ezerarcú depresszió Az utóbbi években a pszichés betegségek közül a depresszióról olvashattunk legtöbbet, fogalma bevonult a köztudatba. A szomorúság, boldogtalanság a normális emberi természet velejárója. Megkülönböztetni a betegségtől nem egyszerű feladat. A hétköznapi életben sokféle állapotra, több értelemben használják a pillanatnyi rosszkedv leírásától az érthetetlen pszichiátriai kórállapotok megnevezéséig egyaránt.

Hirdetés
Pszichoterápiai kezelések meddőség esetén

Pszichoterápiai kezelések meddőség esetén

A tudat alatt elfojtott félelmek akár a szüléstől, akár a szülői szereppel járó felelősségtől gátolhatják a termékenységet. Számíthat még az is, hogy kora gyerekkorban érzelmileg milyen volt a szülőkhöz való kötődés, elég meleg volt-e a szülő-gyerek viszony, történtek-e gyerekkorban traumák, kudarcok. Fontos szerepet játszhat egy szeretett személy elvesztése (pl: korábbi válás, szakítás), haláleset, rossz házasság, eltévesztett életpálya miatti elégedetlenség. A sorozatos kudarcok, a tartós érzelmi megterhelés egyaránt okozhat olyan depressziós, illetve szorongásos állapotokat, amelyek meddőséggel járnak. Ezek az állapotok lelki terápiával jól kezelhetők, amelyek után a teherbeesés esélye is jelentősen megnő. A 21. század orvoslásának kulcsa a magasan kvalifikált orvos és szakdolgozó, naprakész tudás a legkorszerűbb módszerek. Ez a hármas egység kórházunk fő vonzereje. Orvosaink, ápolónőink, szülésznőink szakmailag kiválóan képzettek szakterületeik specialistái, emberileg pedig betegközpontú, pácienseikért elkötelezett szakemberek.

Szabóné Suri Irén veszprémi pszichológus

Szabóné Suri Irén veszprémi pszichológus

Szeretettel várom azokat, akik a mélyebb önismeret és hatékonyabb problémakezelés igényével keresnek újszerű megoldási lehetőségeket életútjuk során felmerülő problémáik megoldásához. Változni és változtatni akarnak, aminek a forrását elsősorban önmagukban keresik. Segiteni tudok: stressz, szorongás, pánik, alvászavar, önértékelési zavarok, párkapcsolati és gyermeknevelési problémák megoldásában Relaxációs csoport : Hatékony stresszkezelő technikákat gyakorolhat az egészségének megőrzése érdekében. Konfliktuskezelő csoport: Hogyan mondjunk nemet? - Önérvényesítést tanulhat a magabiztosabb fellépésért Stresszkezelő csoport : Hogyan kezeljük a hétköznapok terheit? Önismereti csoport: Az önismeret által képesek vagyunk megváltoztatni érzelmi és viselkedéses reakcióinkat. Nőiség teljessége csoport : Női szerepeink és a hozzájuk tartozó feladatok Szülő csoport: A hétköznapok nevelési szituációiban felbukkanó helyzetek kezelése Dohányzásról leszokást segítő csoport: Bizonytalanoknak, döntés előtt állóknak, leszokásban levőknek és Szabóné Suri Irén, pszichológus, pár- és családterapeuta, pszichodrámavezető

Szajcz Ágnes - Felnőttek egyéni pszichoterápiája

Szajcz Ágnes - Felnőttek egyéni pszichoterápiája

Mikor érdemes pszichológushoz fordulnia? Ha úgy érzi, hogy egyedül már nem sikerül átlátnia, megoldania lelki problémáit, kapcsolati gondjait. A pszichológus abban tud segíteni Önnek, hogy tisztábban lássa érzéseit, cselekvése mozgatórugóit, esetleges tüneteinek okát, jobban megismerje önmagát. Mindezek segítik döntései tudatosabb meghozatalában, életvezetésében.

Szarvas B. Eszter tanácsadó szakpszichológus

Szarvas B. Eszter tanácsadó szakpszichológus

A mai rohanó világban sokszor épp családunkra, gyermekeinkre, önmagunkra marad a legkevesebb időnk. A fokozott munkatempó mellett a felmerülő problémák és a már régóta minket gyötrő gondok megoldására nehéz elegendő időt és figyelmet fordítani. Így a felgyülemlett feszültségek, megoldatlan problémák végül enyhébb vagy akár komolyabb tüneteket okozhatnak. Ha szeretne a zsákutcák helyett a megoldás útjára lépni és kész időt, energiát áldozni erre, akkor kezdetét veheti egy új szemléletmód kialakítása, megindulhat a belső változás és lelki fejlődés. Megtisztel bizalmával, ha társául választ ezen az úton.

Zádory Rendelő

Zádory Rendelő

Rendelő Célunk, hogy pácienseink szakszerű, eredményes és jó hangulatú kezelésben részesüljenek, ezáltal legyőzzék problémáikat és így egy boldog, felszabadult és egészséges életet élhessenek. Egyéni, valamint csoportterápiát vezetünk felnőtt páciensek részére. A kezelések során kognitív, viselkedésterápiás, mindfulness vagy autogén tréninget (meditációs, imaginációs módszereket), illetve Acceptance terápiát és/vagy gyógyszeres terápiát alkalmazunk.

Tuti menü