Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A depresszió kezelése képes leírás: Lícium - Zenés [2. oldal]
részletek »

A depresszió kezelése: Lícium - Zenés [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: depresszio.tlap.hu » A depresszió kezelése
Keresés
Találatok száma - 26 db
Lícium goji berry készítmények

Lícium goji berry készítmények

B-vitaminokban, béta karotinban és kálciumban gazdag, rendkívül erős antioxidáns. A farkasbogyó kivonatát tartalmazó készítmény általános egészségjavító hatású, sejtszinten fejti ki erejét. A szabadgyökök megkötésével hozzájárul a betegségek megelőzéséhez, regenerálja a májat, enyhíti a depressziót és erősíti az immunrendszert. Az egészségre gyakorolt jótékony hatásai már évezredek óta ismertek a kínai orvoslásban. Rengeteg fehérje, nélkülözhetetlen aminosav és nyomelem található benne, így a farkasbogyó táplálékkiegészítőként fogyasztva a fizikai teljesítményt is fokozza.

Nutrilab Omega 1000 mg kapszula

Nutrilab Omega 1000 mg kapszula

Egyre több kutatási adat szól amelett, hogy a nagy adagban fogyasztott halolaj erősíti az idegrendszert. Segít a stabilizációban, a depressziós visszaesések megelőzésésben. A gyógyszeres terápia hatékony és mellékhatás mentes kiegészítője lehet. Nutrilab Omega a francia Capsugel gyár terméke. Minőségében egyedülálló a magyar piacon. Ezt a speciális gyártási technológiájának köszönheti. A kapszula halolaj tartalma hosszú távon sincs kitéve az oxidációnak. Bővebben a ww.nutrilab.hu oldalon talál tájékoztatást.

PszichoFészek

PszichoFészek

A PszichoFészek pszichológiai magánrendelő azzal a céllal jött létre, hogy az élet során felmerülő lelki problémákra komplex segítséget nyújtson. A komplexitást több módon is szem előtt tartja: gyermek és felnőtterápiás segítséget, illetve egyéni és csoportfoglalkozásokat is kínál. Mind az egyéni terápiákban, mind pedig a csoportfoglalkozásokban a módszerek széles skálájáról választhat a segítséget kereső.

Pszichoterápia Budapesten - Dr Buda Réka

Pszichoterápia Budapesten - Dr Buda Réka

Mint ahogyan az ujjlenyomat, a lélek is egyedi jellemzőkkel bír. Így ha, csak árnyalatokban is, de mindig van eltérés. Ezért a problémák igazi magjának megtalálása és kezelése sem épülhet egy sémára. Nálam mindenki egyénre szabott pszichoterápiára számíthat. Sőt megtanítok olyan technikákat is amelyek segítségével a kezdődő rohamok megfékezhetőek, s szakorvosi segítségig féken is tarthatóak. Pszichiáter magánrendelésem, Budapesten (Óbuda) a Vörösvári úton található.

Stresszoldás One Brain módszerével

Stresszoldás One Brain módszerével

A kineziológia egy gyengéd stressz oldás One Brain módszerével, amikor a test izmain keresztül kommunikálunk az aggyal. Az alkalmazott kineziológia alapja az egészség háromszöge, melynek alkotóelemei a strukturális/fizikai, táplálkozási/kémiai és érzelmi/mentális területek. Minden összetevő hatással van az összes többire. Az alkalmazott kineziológiában az izomteszt segítségével felmérjük a személy állapotát, megkeressük a test egyensúlyhiányait, kiválasztjuk a megfelelő korrekciót, majd újabb izomtesztekkel ellenőrizzük, hogy hatékony volt-e a kezelés

Szeszélyes hangulatban

Szeszélyes hangulatban

Szeszélyes hangulatban Hangulatjavítás hagyományos kínai orvoslással Sokak számára éppen tavasszal tűnik az élet nyomasztónak és boldogtalannak. A kínai orvoslás egészen különleges jókedv-recepteket ismer mindenféle lehangoltságra... A depressziónak fényhiány az egyik leggyakoribb oka, ám vannak, akik épp tavasszal válnak kedvetlenné. A nyugati orvoslás orbáncfüvet, sok testmozgást, friss levegőt, és pszichoterápiát javasol megoldásul. Kínai felfogás szerint a borús hangulat okát a különböző szervrendszerek energiazavarában kell keresni.

Tűzoltók lélektana

Tűzoltók lélektana

A gyász fázisairól annyit, hogy... a teljes feldolgozáshoz át kell esnünk mind a négyen. Nem is gondolnánk, mennyire hasonló a fázisok lefolyása, mennyire sokat segít, hogyha gyászt átélt emberek tanácsát kérjük!

WellZone Kft.

WellZone Kft.

A WellZone Kft. terméke, a MediStim segít önnek, hogy kikezelje depresszióját, szorongását, álmatlanságát. Az Alpha Stim technológia természetes kezelést nyújt önnek, melynek köszönhetően tartós eredményeket érhet el mellékhatások nélkül, visszavásárlási garanciával. A microáram használatnak köszönhetően sokkal biztonságosabb mint más kezelések. Az Alpha-Stim egy önálló terápiás kezelés, amely hatékonysága ellenére sem okoz függőségeket, illetve súlynövekedést. Bővebb információért látogasson el internetes oldalunkra, vagy érdeklődjön munkatársainktól, és rendelje meg minőségi egészségügyi termékünket közvetlenül internetes felületünkön keresztül. Nem fog csalódni!

Zenés humorterápia

Zenés humorterápia

A csoport célja: segítség a szorongásos és enyhébb depressziós panaszokkal, örömtelenséggel, tartós stresszel küzdő, önmagukkal és saját élethelyzetükkel elégedetlen embereknek (lásd részletesen: Dr. Lakatos László pszichiáter honlapján) A csoport módszerei: 'Kizökkentő' hatású csoportos beszélgetés 'kizökkentő eszközök' használatával 'Kilátásjavító' humoros szerepjátékok és 'drámai' jelenetek Sok nevetés, szükség szerint adagolt zenés nyugtatók

Tuti menü