Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Depresszió kezelése természetes úton képes leírás - Depresszió.tlap.hu
részletek »

Depresszió kezelése természetes úton - Depresszió.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: depresszio.tlap.hu » Depresszió kezelése természetes úton
Keresés
Találatok száma - 17 db
4 csodatévő növény a Pomi-t-től!

4 csodatévő növény a Pomi-t-től!

A gránátalma, a brokkoli, a kurkuma és a zöldtea a Pomi-T kombinációjában segitik egymás hatásait. Ez által rendkívüli a hatékonysága is! Egyszerűen, kiméletesen és biztosan! Próbálja ki még ma, az egészsége a tét! Semmilyen mesterséges vagy káros anyagot nem tartalmaz, csak a növényekből kiméletesen kivont kristálytiszta növényeket a maximális hatékonyságért. A hatóanyagok kapszulába zárva kínálják e négy csodálatos szupertáplálék összes jótékony hatását. Érdemes bizalmat szavazni neki és igénybe venni segítségét a megújulásunkban! Jó egészséget Mindenkinek!

A depresszió természetes megoldása

A depresszió természetes megoldása

A depresszió természetes megoldása Ismerd meg a depresszió tüneteit, a rendelkezésedre álló természetes módszereket, és javíts hangulatodon! Mi a depresszió? A depresszió mentális betegség, melynek során a beteg ön-, és környezeti értékelésének valóságtartalma csökken, világ-, és önképe torzul, melynek hatására kedélyállapota romlik, szomorúvá és levertté válik. A depressziónak több szintje létezik, melyek kialakulása genetikai adottságoktól, életkörülményektől, személyiségtől, illetve a probléma kezelésének időpontjától függnek.

A Lélek Illata, 11. ker.

A Lélek Illata, 11. ker.

Lelkünk körüli munkánknak rengeteg megközelítési módja létezik. Én alternatív gyógymódokat használok. A Bach-virágterápia, a Belső Utazás, az aromaterápia , a Quantum-Mátrix Energetika kiváló eszközök. Ezeket a lélekterápiákat kiválóan egészítik ki az általam használt masszázsfajták, melyek oldják klienseim lelki, érzelmi és testi blokkjait és ezzel fontos szerepet játszanak a megelőzésben is. Ezek a természetes gyógymódok közismerten megfelelőek lehetnek a depresszió kezelésének kiegészítő terápiájában is.

A tudatos sorsalakítás

A tudatos sorsalakítás

A Sorsnavigátorban található gyakorlatok gyógyító fénnyel ajándékoznak meg, és megoldást nyújthatnak mindennapi életünk kisebb-nagyobb akadályainak leküzdésére. Útmutatást kapunk, hogyan alakítsuk sorsunkat és hogyan tanuljuk meg a meditációt.egy ember mindent kibír, illetve elbír, mindegy, hogy milyen pszichikai megterhelésnek teszik ki? Mi is az az erő, amely mindig jókedvet és belső egyensúlyt képes adni? Hát nem egy belső erő, amely minket belülről tesz erőssé?? Bizonyára Te is feltetted már magadnak ezeket a kérdéseket, és többnyire nem találtál ésszerű válaszokat. Ebben a ?navigációs kézikönyvben? megkapó őszintéséggel, közvetlenséggel és humorral keresi mindezekre a kérdésekre a gyakorlati választ Gunagriha ? korunk egyik modern spirituális Mesterének, Sri Chinmoynak tanítványa -, Mestere tanítását életre keltve. A Sorsnavigátor, Gunagriha második könyve a Harmadik kívánság című műve után, és több éves meditációs előadás tapasztalataira épül.

Az Omega-3 zsíravak élettani hatásai

Az Omega-3 zsíravak élettani hatásai

Az Omega-3 zsírsavakról szerezhetsz információkat, olvashatsz cikkeket. Megismerheted az Omega-3 zsírsavak élettani hatásait, miért jó az ínybetegségek ellen, a depresszió ellen. Milyen tápanyagforrásokból nyerhetsz megfelelő mennyiségű Omega-3 zsírsavat és, hogy miért fontos a telített zsírsavak kiiktatása szervezetünkből, a koleszterinszint mérséklése és többszörösen telítetlen zsírsavakra cserélése.

Depresszió - Biodalom

Depresszió - Biodalom

A depresszió tág fogalom. Egy olyan kórkép, amelyet kórosan levert hangulat jellemez. Orvosi szempontból a depresszió egy olyan betegség, amelyet a depressziós tünetek együttese jellemez, amelyek meghatározott kezelést igényelnek. A depresszió általában súlyos és tartós állapot. A depressziót hatékonyan meg lehet előzni a természet erejével, gyógyhatású készítmények fogyasztása mellett.

Depresszió ellen Aminas

Depresszió ellen Aminas

A levertség, állandó rosszkedv megkeseríthetik a mindennapokat és csökkentik a fizikai és szellemi teljesítőképességet is. A magánéletre és a munkára egyaránt rossz hatással vannak. Ne mondjon le a boldogságról! Életkedvét, vitalitását visszanyerheti, újra optimistán láthatja a világot! A depresszió legyen a múlté!

Depresszió megoldása gyógyszeres kezelés nélkül grafológussal

Depresszió megoldása gyógyszeres kezelés nélkül grafológussal

Ha depressziós és nem tud megoldást problémájára, feltétlenül keresse fel szakembereinket, akik személyre szabott megoldásokkal dolgoznak. Nem csak a grafológia hanem a pszichológia erejével könnyebb és biztosabb a gyógyítás. Érdemes jelentkeznie,akár családi gondok, akár munkahelyi problémák állnak a betegség mögött. A pszichológia és grafológia együttes alkalmazása nagyon elterjedt Európában is, hiszen a mai komplex stresszes problémákat nem lehet csupánn hagyományos módszerekkel analizálni és megoldani.

Gyógyszermentes pszichoterápia, Bp, 18. ker.

Gyógyszermentes pszichoterápia, Bp, 18. ker.

A depresszió oka lehet múltbeli lelki sérülés, veszteség. Érdemes pszichiáter, pszichológus segítségét igénybe venni, mert fennáll az öngyilkosság veszélye is. A gyógyszerek csökkentik a tüneteket, ellenben hatékony, gyors és tökéletes megoldást nem kínálnak. Érdemes a betegség, a tünetek lelki okát felderíteni. A gyakorlat azt mutatja, hogy az ok minden esetben elhúzódó stressz, negatív érzelem, melyre a pszichológus vagy pszichiáter és a beteg együtt megoldást keres. Így az eredmény tartós, gyógyszerek nélküli.

Hirdetés
Hogyan kezelhető a depresszió?

Hogyan kezelhető a depresszió?

Hogyan kezelhető a depresszió? Gyógyszerek (antidepresszívumok) segítségével a depresszió jól kezelhető, így mindenképp ajánlott az alkalmazásuk. A kezelés részét képezheti a pszichoterápia is, ami hozzájárulhat a fennálló problémákkal való együttéléshez, amelyek a depresszió kialakulásáért, illetve fennállásáért felelhetnek. A betegség kezelése két szakaszban történik: először a gyógyszerek segítségével csökkentik a tüneteket, amíg a beteg elfogadhatóan nem érzi magát. Ha a tünetek enyhültek, a második fázis, a fenntartó kezelés általában 4-9 hónapon keresztül tart, a visszaesés megelőzése végett.

Illóolajok a lélekre

Illóolajok a lélekre

A lehangolt állapotokra fontos felfigyelnünk, s a kezdeti lépések a természetes megoldások lehetnek a számunkra. Így, mint az illóolajok alkalmazása, melyeket szervezetünk számára kellemes és gyógyító hatásokkal rendelkező természetes összetevőkben gazdag formulái mind a a kipihentető, relaxáló masszázs egyik kiegészítője. A testre és a lélekre jótékony hatással rendelkező masszázs olajok a lehetőségét teremtik meg annak, hogy természetesen szabaduljunk meg a stressztől és a rossz gondolatoktól egyaránt.

Meditációs portál

Meditációs portál

Meditációs portál. Meditációs gyakorlatok, meditációs videók, spirituális zene. Friss cikkek a meditáció témájában.Az elején ne is gondolj a meditációra. Egyszerűen szabj ki egy bizonyos időt, amikor megpróbálsz csendes és nyugodt lenni. Próbáld meg azt érezni, hogy ez az öt perc a belső lényedé, és senki másé. A rendszeresség a legfontosabb. Gyakorolj rendszeresen, mindig egy adott időpontban. Mindennap egyetlen dolgot kell csak megtanulni: hogyan legyünk őszintén boldogok.

Ne stresszeljen! - stresszormentor.hu

Ne stresszeljen! - stresszormentor.hu

Szeretné tudni, hogyan veheti fel a harcot sikerrel a stressz ellen? Megszabadulna végre a mindennapos idegeskedés zavaró tüneteitől? Horváth Emil stresszor mentor vagyok, és a stresszoldás a specialitásom: tréningek széles skáláját kínálom ügyfeleim számára. Csoportos sztresszoldó foglalkozásaim, villámtréningeim és autogén tréningeim szinte mindig meghozzák a kívánt hatást, és egyaránt igénybe vehetőek cégek és magánszemélyek számára is. Nézze meg referenciáimat, és ha sikerül elnyernem a tetszését, forduljon hozzám bizalommal!

Spiritmed

Spiritmed

A Spiritmedet azért hoztuk létre, hogy elérhetővé tegyünk olyan eljárásokat, kezeléseket, foglalkozásokat, melyek segítségével csökkenthetőek a stressz és a mindennapi kihívások okozta ártalmak, fokozható a teljesítmény és a koncentrálási képesség, megelőzhetőek betegségek, annak érdekében, hogy egészségesek és sikeresek tudjunk maradni.

Spirulina termékek depresszióra

Spirulina termékek depresszióra

Lúgosítani, méregteleníteni szeretné szervezetét? Akkor Önnek is chlorella tartalmú termékek fogyasztására van szüksége! Ganoderma kávé és krill olaj produktumaink segítségével immunrendszerét erősítheti, ezen felül rendszeressé teheti Omega-3 zsírsav bevitelét is. A maca por használatával javíthat keringési panaszain és szabályozhatja pajzsmirigy működését is. Spirulina készítményeinkkel lényegesen csökkentheti vércukorszintjét, zöld kávé koncentrátum alkalmazásával pedig búcsút inthet az állandó éhségérzetnek!

Terápiás lehetőségek depresszióban

Terápiás lehetőségek depresszióban

Depresszió kezelés - Pszichológiai és pszichiátriai terápiák - Depresszió fórum A Pszichocentrum rendelő egyik kiemelt profilja a depresszió és a hangulatzavarok kezelése. Pszichiáter és pszichológus szakembereink többféle egyéni pszichoterápiás módszerrel, gyógyszeres kezeléssel tudnak segíteni a gyógyulásban. Depresszió esetén a megfelelő terápiás módszer megajánlása, állapotfelmérést követően, az első interjú keretében történik. Terápiás lehetőségek depresszióban A depresszió kezelése során többféle választási lehetőség van a gyógyulás elérésére. Míg egy enyhe vagy közepes erősségü depresszióban elegendő lehet önmagában a pszichoterápia is, addig egy súlyosabb depresszióban sok esetben a gyógyszeres és a pszichoterápiás kezelés kombinációjával érhető el a legjobb eredmény. A megfelelő terápiás módszerek megajánlása az első interjú keretében történik az állapotfelmérést követően az egyéni tünetek és egyéni teherbírás figyelembe vételével.

Transzlégzés - Götz Gábor

Transzlégzés - Götz Gábor

Saját tapasztalatomon keresztül jutottam el ide, hogy megoszthatom veled most azt a tapasztalatot, ami nekem is olyan sok változást hozott jó irányban az életemben. Annyira hálás vagyok ezeknek a gyógyító energiáknak, hogy hivatásomnak választottam, minél több emberhez eljusson ez a szellemi táplálék, amivel egy teljesebb életet kaphatsz Te is. Mélyebb összefüggéseket érthetsz meg, amivel a problémáid gyökerét orvosolhatod. Amiben tudlak támogatni: - önismeret - stresszoldás - veszteség feldolgozása - életminőség javítása - egészség megőrzés, prevenció - érzelmi blokkok oldása - születés előtti és utáni (pre- perinatális) traumák oldása - intuíció fejlődése - érzelmi intelligencia fejlődése - anyagi fejlődés, bőség - párkapcsolat teremtése, teljesebbé tétele - nemiséged megélése - szexuális blokkok oldása - gyermekáldás, pszichés meddőség oldása - fóbiák, félelmek oldása - dogma nélküli spirituális útkeresés, fejlődés

Tuti menü