Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Depresszió linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Czégényi - Depresszióról [3. oldal]
részletek »

Depresszió képes leírás: Czégényi - Depresszióról [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: depresszio.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 113 db
Czégényi Margit  pszichológus, pár- és családterapeuta, hipnotera

Czégényi Margit pszichológus, pár- és családterapeuta, hipnotera

A debreceni Kossuth Lajos Tudományegyetem pszichológia szakán végeztem tanulmányaimat, 1998-ban diplomáztam. Azóta folyamatosan gyógyítok, aktívan praktizálok. 2000-ben szereztem pár- és családterapeuta oklevelet, majd 2005-ben hipnoterapeuta címet. Ezek a gyógyító módszerek, tapasztalataim szerint, rendkívül hatékonyak, növelik a terápia sikerességét, és csökkentik a gyógyulási folyamat időtartamát.

Depresszió - Biodalom

Depresszió - Biodalom

A depresszió tág fogalom. Egy olyan kórkép, amelyet kórosan levert hangulat jellemez. Orvosi szempontból a depresszió egy olyan betegség, amelyet a depressziós tünetek együttese jellemez, amelyek meghatározott kezelést igényelnek. A depresszió általában súlyos és tartós állapot. A depressziót hatékonyan meg lehet előzni a természet erejével, gyógyhatású készítmények fogyasztása mellett.

Depresszió a szakember szemszögéből

Depresszió a szakember szemszögéből

Kindler Réka depresszió- és stresszkezeléssel, súlyos táplálkozási zavarok kezelésével és megelőzésével foglalkozik, a Kindler Medical vezető pszichológusaként. Munkája során a preventív alkalmazásokra törekszik és szívügyének tekinti a hozzá forduló betegek megfelelő tájékoztatását és gyógyulásuk elősegítését. Ennek kapcsán kértük fel egy interjúra, melyben, a napjainkban már világméreteket öltött depresszióról, ennek megelőzéséről, felismeréséről és a család meghatározó szerepéről társalogtunk. Mennyire tekintik ezt az emberek betegségnek? Beszélgetésünkből kiderül...

Depresszió a szülés után

Depresszió a szülés után

Előre nem gondolunk rá, később pedig félve beszélünk róla: az anyák szülés utáni fizikai-lelki nehézségei és az abból kialakuló depresszió a mai napig a tabutémák közé tartozik. A terhesség várakozással teli izgalma és gyermekünk megszületése általában életünk egyik legszebb élménye. A tervezgetés örömében nem nagyon foglalkozunk azzal, hogy hétköznapjainkra nem a reklámokban pózoló, babájukat büszkén karjukon tartó mamák magabiztos mosolya lesz leginkább jellemző.

Depresszió ellen - Biokedvenc

Depresszió ellen - Biokedvenc

Biokedvenc biobolt, biotermék, natúr kozmetikum és reform élelmiszer kereskedelem, webáruház, több mint 12.000 termékkel, kizárólag ellenőrzött ökológiai gazdaságból. A Biokedvenc akár már 24 óra alatt is házhozviszi a termékeket. A Biokedvenc egyben herbária is, több száz gyógynövényt is forgalmaz, több mint 2000 gyógyhatású készítmény, étrend- és táplálékkiegészítő mellett. Ha nemcsak a környezetvédelem iránt tudatos, de az egészségére is odafigyel, úgy a Biokedvenc az egyik legjobb választás lehet.

Depresszió ellen Aminas

Depresszió ellen Aminas

A levertség, állandó rosszkedv megkeseríthetik a mindennapokat és csökkentik a fizikai és szellemi teljesítőképességet is. A magánéletre és a munkára egyaránt rossz hatással vannak. Ne mondjon le a boldogságról! Életkedvét, vitalitását visszanyerheti, újra optimistán láthatja a világot! A depresszió legyen a múlté!

Depresszió és az omega 3 kapcsolata

Depresszió és az omega 3 kapcsolata

A vitaminsziget útmutató az egészségük megóvásáért tenni akaróknak. Naponta frissülő írásainkban, enciklopédiánkban, tudástárunkban, szakértő rovatunkban sok érdekes témát boncolgatunk, különös figyelmet fordítunk arra, hogy az egészséget hasznos ötletekkel, tippekkel tegyük mindenki számára elérhetővé.

Depresszió és homeopátia

Depresszió és homeopátia

A depresszió nagyon gyakori, bármikor megjelenhet egy ember életében. Minden életkorban és élethelyzetben kialakulhat. Tünetei az egyszerű kedvetlenségtől a teljes reménytelenségig terjedhetnek, különböző fizikai tünetekkel párosulva. Fontos megkülönböztetni egy rossz hangulattól, múló gyengeségtől. A depresszió, tartósan és lényegesen rontja az életminőséget, befolyásolja a beteg étvágyát, alvását és általában az életről alkotott képét. Mi a depresszió oka? A mai napig sem találtak végleges választ a kérdésre, hogy mi az oka a depressziónak. Azok az emberek, akiknek alacsony az önértékelése, akik pesszimisták és stressznek vannak kitéve, hajlamosabbak a depresszióra. A depressziós állapot kiváltásában szerepet játszhat egy súlyos veszteség, krónikus betegség, rossz anyagi körülmények vagy az élet kedvezőtlen eseményei. De kialakulhat pl. a szülés utáni hormonváltozások hatására is. Ha a depressziós tünetek egy esemény (pl. gyász) hatására jelentkeznek, általában egy idő múlva javulnak. Néha állhat a szenvedélybetegségek miatt felborult kémiai egyensúly is a háttérben (alkoholizmus, drogfüggőség).

Depresszió kezelése BEMER-terápiával

Depresszió kezelése BEMER-terápiával

Hogyan hat a BEMER-terápia alvászavar, stressz és depresszió esetén? Egyszerűen hat a készülék. Amikor a sejtjeink meghibásodnak, akkor energia hiányos állapot áll fenn. A BEMER készülék használata feljavítja a sejteket. Tehát sejtszinten ható terápiáról van szó. Ugyanis a készülék, a sejtek anyagcseréjét indítja be, ezzel a vér oxigénfelvételét, valamint oxigén továbbítását gyorsítja. Ezzel a folyamattal a szervezet öngyógyító mechanizmusait aktivizálja. Mellékhatásként optimalizálja az immunrendszert és a keringést is javítja. (Ezért remekül működik például a migréneseknek!) A Bemer terápia egyik fő jellemzője, hogy a vegetatív idegrendszert nagyon gyorsan képes regenerálni. Ennek köszönhető, hogy súlyos depressziók, akár több éves alvászavarok múlnak el, napok, vagy hetek alatt. Depressziósok, pánikbetegek stb. nagyon rövid idő alatt képesek csökkenteni, majd teljesen elhagyni súlyos mellékhatásokat okozó antidepresszánsokat.

Hirdetés
Depresszió kezelése természetes módon

Depresszió kezelése természetes módon

A Medical 4 You kezeléseken számos masszírozás fajtát igénybe lehet venni, a képzett és tapasztalt masszőrök jóvoltából: tradicionális japán-, svéd-, shiatsu-, aromaterápiás- és életerő masszírozás. Ezek felül még foglalkoznak kinezió szalag ragasztással, életút elemzéssel, tanácsadással, és numerológiával, valamint holisztikus- és öngyógyítással is. A különféle kezeléseken, az adott kezelőhöz való bejelentkezéssel lehet részt venni. Az időpont egyeztetés a weboldalon keresztül, valamint a feltüntetett elérhetőségek valamelyikén lehet.

Depresszió kezelése természetes módon

Depresszió kezelése természetes módon

Ezen az weboldalon olyan, a hagyományos orvoslástól eltérő terápiás gyógymódokkal ismerkedhet meg, mint a kineziológia, magzatkori stresszoldás a hozzá szorosan kapcsolódó Bach-virágterápia, a masszázs, melyek segítségével fenntartható vagy visszaállítható test és lélek harmóniája. Akár ismeri ezen terápiás módszereket és tudatosan klikkelt erre az oldalra, akár véletlenül vagy kíváncsiságból jutott el hozzám, kérem kalandozzon el és fedezze fel ezen alternatív gyógymódok világát, melyekkel lelki problémáinkat, és azok testre gyakorolt negatív hatásait vagyunk képesek bizonyítottan és hatékonyan orvosolni.

Depresszió leküzdése

Depresszió leküzdése

A depresszió tág fogalom. Egy olyan kórkép, amelyet kórosan levert hangulat jellemez. Orvosi szempontból a depresszió egy olyan betegség, amelyet a depressziós tünetek együttese jellemez, amelyek meghatározott kezelést igényelnek. A depresszió általában súlyos és tartós állapot. Győzze le a depressziót, segítünk Önnek! Jelentkezen tanfolyamunkra, ezt megteheti a cikk alján található linkre kattintva!

Depresszió megoldása gyógyszeres kezelés nélkül grafológussal

Depresszió megoldása gyógyszeres kezelés nélkül grafológussal

Ha depressziós és nem tud megoldást problémájára, feltétlenül keresse fel szakembereinket, akik személyre szabott megoldásokkal dolgoznak. Nem csak a grafológia hanem a pszichológia erejével könnyebb és biztosabb a gyógyítás. Érdemes jelentkeznie,akár családi gondok, akár munkahelyi problémák állnak a betegség mögött. A pszichológia és grafológia együttes alkalmazása nagyon elterjedt Európában is, hiszen a mai komplex stresszes problémákat nem lehet csupánn hagyományos módszerekkel analizálni és megoldani.

Depresszió nélkül

Depresszió nélkül

Depresszió nélkül Egész nap fáradt, rosszkedvű, de éjszaka mégsem tud pihenni? Alig eszik valamit, pedig mindig jó étvágya volt? Nem izgatja fel túlságosan gyermeke rossz osztályzata, pedig régen még együtt is tanultak? Nem kizárt, hogy egy kis depresszió lett úrrá a testén.

Depresszió vagy csak lehangoltság

Depresszió vagy csak lehangoltság

A szürke, őszi-téli napok energia vesztéssel járnak a szervezetben. Az ilyen napokon sokan panaszkodnak arra, hogy lehangoltak, kimerültek, fáradékonyak, sőt egyesek kijelentik: Depressziós vagyok. Diat ez a szó, de sokan nem tudják, mi is a valódi jelentése. Ha csak levertek, lehangolóak vagyunk, az még nem depressziós betegség...

Depresszió: a lélek sötét éjszakája

Depresszió: a lélek sötét éjszakája

Ha úgy érezzük, értéktelenek vagyunk, az életünket üresnek, céltalannak találjuk, ha reggel nem tudunk felkelni, vagy már kora hajnalban ébredünk, és képtelenek vagyunk újra elszenderedni, ha lefogyunk, mert étvágytalanná váltunk, vagy épp ellenkezőleg, azt vesszük észre, hogy folyton valamit eszünk, ha mindenkivel összevesztünk már, aki a környezetünkben él, ha folytonos szorongás gyötör, félünk a holnaptól, a világot érintő katasztrófától, ha nincs kedvünk semmihez, reményvesztettek, passzívak vagyunk, ha szexuális életünk tartósan ritkává válik, ha az öngyilkosság gondolatával foglalkozunk, esetleg meg is kíséreljük azt akkor nem kétséges, ez depresszió.

Depresszióról - Jótudni.com

Depresszióról - Jótudni.com

Minden amit a Depresszió betegségről tudni kell! Az Depresszió betegség könnyen gyógyítható csak tudni kell a módját.Ebbe szeretnénk segítséget nyújtani! Hasznos cikkek, amiket összegyűjtöttünk a betegség felismerésére,kezelésére,észrevételére . Napjainkba a Depresszió sajnos népszerű betegség a társadalomba, ezért szeretnénk segítséget gyújtani a benne lévőknek, illetve felismerni azt hasznos cikkekkel segíteni minden ki aki ebben a betegében szenved! Az oldalon még számos más betegségre is találsz hasznos olvasmányokat, de érdemes vissza is nézned mert naponta frissül az oldal! Az Depresszió betegség könnyen gyógyítható csak tudni kell a módját.Ebbe szeretnénk segítséget nyújtani!

Tuti menü