Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Depresszió linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Mutasd - Szarvas [6. oldal]
részletek »

Depresszió képes leírás: Mutasd - Szarvas [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: depresszio.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 113 db
Mutasd magad, megmondom depressziós vagy-e!

Mutasd magad, megmondom depressziós vagy-e!

Biztos Ön is tapasztalta már, hogy néha elég ránézni valakire és meg lehet mondani, hogy beteg-e. Jobb esetben magát a betegséget is ki lehet találni. Nézzük, egy depressziós embert hogyan lehet felismerni! Sok betegségnek egyértelmű külső jelei/jegyei vannak. Ha valaki csont-bőr, akkor az nagy valószínűséggel rákos betegségben szenved, ha besárgul, akkor májbeteg, ha nem mozgatja a fél oldalát, akkor agyvérzése lehetett, és még sokáig lehetne folytatni a sort. Biztos Ön is tudna hasonló példát mondani!

Ne stresszeljen! - stresszormentor.hu

Ne stresszeljen! - stresszormentor.hu

Szeretné tudni, hogyan veheti fel a harcot sikerrel a stressz ellen? Megszabadulna végre a mindennapos idegeskedés zavaró tüneteitől? Horváth Emil stresszor mentor vagyok, és a stresszoldás a specialitásom: tréningek széles skáláját kínálom ügyfeleim számára. Csoportos sztresszoldó foglalkozásaim, villámtréningeim és autogén tréningeim szinte mindig meghozzák a kívánt hatást, és egyaránt igénybe vehetőek cégek és magánszemélyek számára is. Nézze meg referenciáimat, és ha sikerül elnyernem a tetszését, forduljon hozzám bizalommal!

Nehezebben viselik a depressziót a férfiak

Nehezebben viselik a depressziót a férfiak

A depresszió egyre inkább népbetegséggé válik a fejlett országokban - olyannyira, hogy az Egészségügyi Világszervezet (WHO) előrejelzése szerint 2020-ra a kóros kedélyállapot a második munkaképtelenséget okozó betegségnek fog számítani a fejlett világ amúgy is öregedő és csökkenő lélekszámú társadalmaiban. A pszichés zavarok a legfontosabb egészségi problémát jelentik világszerte a negyvenöt évnél fiatalabb népesség körében. Ez a probléma egyfajta gazdasági bombaként ketyeg, hiszen az érintettek ellátása és a munkaerő-csökkenés igencsak megterheli majd a központi költségvetéseket.

Nem ismert tünetek

Nem ismert tünetek

A depresszió szó közszájon forog, rengetegszer használjuk gyakorlatilag indokolatlanul. A depresszió ugyanis nem csupán rosszkedv, sőt még csak nem is feltétlenül tartós rosszkedv. A betegséggel járó tünetek ennél sokkal összetettebbek. A lelki tényezők mellett testi tünetekkel is számolniuk kell a betegeknek. A test és a lélek ugyanis erősen hat egymásra - hogy a test a lélekre, avagy a lélek testre, már igen jó kérdés.

Népbetegség a depresszió

Népbetegség a depresszió

A korábbi évszázadokban úgy tűnik nem volt ilyen gyakori a depresszió, legalábbis az átlagember hírforrása, a világirodalom csak elvétve hoz erre példákat. Az emberek számos esetben nehezen tudják saját élethelyzeteiket elfogadni, a velük megtörtént eseményeket, vagy éppen saját emócióikat feldolgozni, az eredmény depresszió. A tengeren túl az emberek többségének saját lélekgyógyásza van, akihez ilyen esetekben fordulhat, az amerikaiak úgy mennek a pszichológusukhoz, vagy a pszichiáterükhöz, mint mi a háziorvoshoz. Rögtön adódik az első kérdés, a depresszióval kihez kell fordulni, pszichológushoz, vagy pszichiáterhez?

Nutrilab Omega 1000 mg kapszula

Nutrilab Omega 1000 mg kapszula

Egyre több kutatási adat szól amelett, hogy a nagy adagban fogyasztott halolaj erősíti az idegrendszert. Segít a stabilizációban, a depressziós visszaesések megelőzésésben. A gyógyszeres terápia hatékony és mellékhatás mentes kiegészítője lehet. Nutrilab Omega a francia Capsugel gyár terméke. Minőségében egyedülálló a magyar piacon. Ezt a speciális gyártási technológiájának köszönheti. A kapszula halolaj tartalma hosszú távon sincs kitéve az oxidációnak. Bővebben a ww.nutrilab.hu oldalon talál tájékoztatást.

Pánikbetegség, depresszió legyőzhető

Pánikbetegség, depresszió legyőzhető

A pánikbetegség egy feneketlen, sötét örvény, amiben eltűnik minden, ami szép, minden, ami jó és nem marad más csak szenvedés, bánat és félelem. De hidd el, legyőzhető! És az elmúlt évek tapasztalataival a hátam mögött magabiztosan állítom, hogy ez neked is sikerülhet! Ingyenes öngyógyító programunk bizonyítottan nagy segítség a pánikbetegség legyőzéséhez. A tanfolyam a gyógyulás lehetőségeinek megismeréséhez nyújt segítséget 25 db elektronikus levél formájában. Gyarapítsd Te is a gyógyultak népes táborát!

PszichoFészek

PszichoFészek

A PszichoFészek pszichológiai magánrendelő azzal a céllal jött létre, hogy az élet során felmerülő lelki problémákra komplex segítséget nyújtson. A komplexitást több módon is szem előtt tartja: gyermek és felnőtterápiás segítséget, illetve egyéni és csoportfoglalkozásokat is kínál. Mind az egyéni terápiákban, mind pedig a csoportfoglalkozásokban a módszerek széles skálájáról választhat a segítséget kereső.

PszichoStudio

PszichoStudio

Az ezerarcú depresszió Az utóbbi években a pszichés betegségek közül a depresszióról olvashattunk legtöbbet, fogalma bevonult a köztudatba. A szomorúság, boldogtalanság a normális emberi természet velejárója. Megkülönböztetni a betegségtől nem egyszerű feladat. A hétköznapi életben sokféle állapotra, több értelemben használják a pillanatnyi rosszkedv leírásától az érthetetlen pszichiátriai kórállapotok megnevezéséig egyaránt.

Hirdetés
Pszichoterápia Budapesten - Dr Buda Réka

Pszichoterápia Budapesten - Dr Buda Réka

Mint ahogyan az ujjlenyomat, a lélek is egyedi jellemzőkkel bír. Így ha, csak árnyalatokban is, de mindig van eltérés. Ezért a problémák igazi magjának megtalálása és kezelése sem épülhet egy sémára. Nálam mindenki egyénre szabott pszichoterápiára számíthat. Sőt megtanítok olyan technikákat is amelyek segítségével a kezdődő rohamok megfékezhetőek, s szakorvosi segítségig féken is tarthatóak. Pszichiáter magánrendelésem, Budapesten (Óbuda) a Vörösvári úton található.

Pszichoterápiai kezelések meddőség esetén

Pszichoterápiai kezelések meddőség esetén

A tudat alatt elfojtott félelmek akár a szüléstől, akár a szülői szereppel járó felelősségtől gátolhatják a termékenységet. Számíthat még az is, hogy kora gyerekkorban érzelmileg milyen volt a szülőkhöz való kötődés, elég meleg volt-e a szülő-gyerek viszony, történtek-e gyerekkorban traumák, kudarcok. Fontos szerepet játszhat egy szeretett személy elvesztése (pl: korábbi válás, szakítás), haláleset, rossz házasság, eltévesztett életpálya miatti elégedetlenség. A sorozatos kudarcok, a tartós érzelmi megterhelés egyaránt okozhat olyan depressziós, illetve szorongásos állapotokat, amelyek meddőséggel járnak. Ezek az állapotok lelki terápiával jól kezelhetők, amelyek után a teherbeesés esélye is jelentősen megnő. A 21. század orvoslásának kulcsa a magasan kvalifikált orvos és szakdolgozó, naprakész tudás a legkorszerűbb módszerek. Ez a hármas egység kórházunk fő vonzereje. Orvosaink, ápolónőink, szülésznőink szakmailag kiválóan képzettek szakterületeik specialistái, emberileg pedig betegközpontú, pácienseikért elkötelezett szakemberek.

Spiritmed

Spiritmed

A Spiritmedet azért hoztuk létre, hogy elérhetővé tegyünk olyan eljárásokat, kezeléseket, foglalkozásokat, melyek segítségével csökkenthetőek a stressz és a mindennapi kihívások okozta ártalmak, fokozható a teljesítmény és a koncentrálási képesség, megelőzhetőek betegségek, annak érdekében, hogy egészségesek és sikeresek tudjunk maradni.

Spirulina termékek depresszióra

Spirulina termékek depresszióra

Lúgosítani, méregteleníteni szeretné szervezetét? Akkor Önnek is chlorella tartalmú termékek fogyasztására van szüksége! Ganoderma kávé és krill olaj produktumaink segítségével immunrendszerét erősítheti, ezen felül rendszeressé teheti Omega-3 zsírsav bevitelét is. A maca por használatával javíthat keringési panaszain és szabályozhatja pajzsmirigy működését is. Spirulina készítményeinkkel lényegesen csökkentheti vércukorszintjét, zöld kávé koncentrátum alkalmazásával pedig búcsút inthet az állandó éhségérzetnek!

Stresszoldás One Brain módszerével

Stresszoldás One Brain módszerével

A kineziológia egy gyengéd stressz oldás One Brain módszerével, amikor a test izmain keresztül kommunikálunk az aggyal. Az alkalmazott kineziológia alapja az egészség háromszöge, melynek alkotóelemei a strukturális/fizikai, táplálkozási/kémiai és érzelmi/mentális területek. Minden összetevő hatással van az összes többire. Az alkalmazott kineziológiában az izomteszt segítségével felmérjük a személy állapotát, megkeressük a test egyensúlyhiányait, kiválasztjuk a megfelelő korrekciót, majd újabb izomtesztekkel ellenőrizzük, hogy hatékony volt-e a kezelés

Szabóné Suri Irén veszprémi pszichológus

Szabóné Suri Irén veszprémi pszichológus

Szeretettel várom azokat, akik a mélyebb önismeret és hatékonyabb problémakezelés igényével keresnek újszerű megoldási lehetőségeket életútjuk során felmerülő problémáik megoldásához. Változni és változtatni akarnak, aminek a forrását elsősorban önmagukban keresik. Segiteni tudok: stressz, szorongás, pánik, alvászavar, önértékelési zavarok, párkapcsolati és gyermeknevelési problémák megoldásában Relaxációs csoport : Hatékony stresszkezelő technikákat gyakorolhat az egészségének megőrzése érdekében. Konfliktuskezelő csoport: Hogyan mondjunk nemet? - Önérvényesítést tanulhat a magabiztosabb fellépésért Stresszkezelő csoport : Hogyan kezeljük a hétköznapok terheit? Önismereti csoport: Az önismeret által képesek vagyunk megváltoztatni érzelmi és viselkedéses reakcióinkat. Nőiség teljessége csoport : Női szerepeink és a hozzájuk tartozó feladatok Szülő csoport: A hétköznapok nevelési szituációiban felbukkanó helyzetek kezelése Dohányzásról leszokást segítő csoport: Bizonytalanoknak, döntés előtt állóknak, leszokásban levőknek és Szabóné Suri Irén, pszichológus, pár- és családterapeuta, pszichodrámavezető

Szajcz Ágnes - Felnőttek egyéni pszichoterápiája

Szajcz Ágnes - Felnőttek egyéni pszichoterápiája

Mikor érdemes pszichológushoz fordulnia? Ha úgy érzi, hogy egyedül már nem sikerül átlátnia, megoldania lelki problémáit, kapcsolati gondjait. A pszichológus abban tud segíteni Önnek, hogy tisztábban lássa érzéseit, cselekvése mozgatórugóit, esetleges tüneteinek okát, jobban megismerje önmagát. Mindezek segítik döntései tudatosabb meghozatalában, életvezetésében.

Szarvas B. Eszter tanácsadó szakpszichológus

Szarvas B. Eszter tanácsadó szakpszichológus

A mai rohanó világban sokszor épp családunkra, gyermekeinkre, önmagunkra marad a legkevesebb időnk. A fokozott munkatempó mellett a felmerülő problémák és a már régóta minket gyötrő gondok megoldására nehéz elegendő időt és figyelmet fordítani. Így a felgyülemlett feszültségek, megoldatlan problémák végül enyhébb vagy akár komolyabb tüneteket okozhatnak. Ha szeretne a zsákutcák helyett a megoldás útjára lépni és kész időt, energiát áldozni erre, akkor kezdetét veheti egy új szemléletmód kialakítása, megindulhat a belső változás és lelki fejlődés. Megtisztel bizalmával, ha társául választ ezen az úton.

Tuti menü