Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Depresszió linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Szendi - Zenés [7. oldal]
részletek »

Depresszió képes leírás: Szendi - Zenés [7. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: depresszio.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 113 db
Szendi Gábor: Depresszióipar

Szendi Gábor: Depresszióipar

A depresszióipar a hatalmas hasznot termelő gyógyszeripar dinamikusan terjeszkedő ágazata. Menedzserek, marketingesek, kutatók, tanácsadók és gyakorló pszichiáterek, orvosok hada működteti: méregdrágán eladható gyógyszereket törzskönyveztet, termel, forgalmaz, s megteremti árujához a vásárlókat, az úgynevezett 'depressziósok' tömegét. A gyógyítás szellemét felváltotta a piac logikája. A könyv bemutatja, hogyan hamisítja betegséggé az életproblémákat a gyógyszeripar és a vele szorosan összefonódó orvoslás, hogyan sulykolják az emberek fejébe, hogy gondjaikat csak az - elemzések szerint hatástalan- antidepresszánsok gyógyítják.

Szeszélyes hangulatban

Szeszélyes hangulatban

Szeszélyes hangulatban Hangulatjavítás hagyományos kínai orvoslással Sokak számára éppen tavasszal tűnik az élet nyomasztónak és boldogtalannak. A kínai orvoslás egészen különleges jókedv-recepteket ismer mindenféle lehangoltságra... A depressziónak fényhiány az egyik leggyakoribb oka, ám vannak, akik épp tavasszal válnak kedvetlenné. A nyugati orvoslás orbáncfüvet, sok testmozgást, friss levegőt, és pszichoterápiát javasol megoldásul. Kínai felfogás szerint a borús hangulat okát a különböző szervrendszerek energiazavarában kell keresni.

Szülés utáni depresszió

Szülés utáni depresszió

Ha szülés után sírni kell Nagyon sokszor lehet hallani a szülés utáni depresszióról, mint szülés utáni gyakori betegség, viszont a baby blues (ha le akarnánk fordítani: gyermekágyi szomorúság) egyáltalán nem ismert a köznyelvben. Pedig a környezetemben nem ismerek olyat, akinek szülés utáni depressziója lett volna, viszont egy kismamát sem ismerek, akinek ez a bizonyos baby blues ne lett volna. Nem véletlen, ugyanis ez a kismamák ill. friss anyukák majdnem 80%-át érinti, míg a szülés utáni depresszió csak a szülő nők 10%-át.

Terápiás lehetőségek depresszióban

Terápiás lehetőségek depresszióban

Depresszió kezelés - Pszichológiai és pszichiátriai terápiák - Depresszió fórum A Pszichocentrum rendelő egyik kiemelt profilja a depresszió és a hangulatzavarok kezelése. Pszichiáter és pszichológus szakembereink többféle egyéni pszichoterápiás módszerrel, gyógyszeres kezeléssel tudnak segíteni a gyógyulásban. Depresszió esetén a megfelelő terápiás módszer megajánlása, állapotfelmérést követően, az első interjú keretében történik. Terápiás lehetőségek depresszióban A depresszió kezelése során többféle választási lehetőség van a gyógyulás elérésére. Míg egy enyhe vagy közepes erősségü depresszióban elegendő lehet önmagában a pszichoterápia is, addig egy súlyosabb depresszióban sok esetben a gyógyszeres és a pszichoterápiás kezelés kombinációjával érhető el a legjobb eredmény. A megfelelő terápiás módszerek megajánlása az első interjú keretében történik az állapotfelmérést követően az egyéni tünetek és egyéni teherbírás figyelembe vételével.

Testi tünetek

Testi tünetek

Mivel a depresszió elsősorban az érzelmi életet befolyásoló hangulati zavar, nem meglepő, hogy az érzelmi tünetek állnak a figyelem központjában és a depresszió hallatán legtöbben a betegséget kísérő lelki és érzelmi zavarokra gondolunk nem számolva a gyakran bekövetkező testi változásokkal és panaszokkal. Pedig nem ritka, hogy éppen a testi tünetek jelentkeznek először.

Transzlégzés - Götz Gábor

Transzlégzés - Götz Gábor

Saját tapasztalatomon keresztül jutottam el ide, hogy megoszthatom veled most azt a tapasztalatot, ami nekem is olyan sok változást hozott jó irányban az életemben. Annyira hálás vagyok ezeknek a gyógyító energiáknak, hogy hivatásomnak választottam, minél több emberhez eljusson ez a szellemi táplálék, amivel egy teljesebb életet kaphatsz Te is. Mélyebb összefüggéseket érthetsz meg, amivel a problémáid gyökerét orvosolhatod. Amiben tudlak támogatni: - önismeret - stresszoldás - veszteség feldolgozása - életminőség javítása - egészség megőrzés, prevenció - érzelmi blokkok oldása - születés előtti és utáni (pre- perinatális) traumák oldása - intuíció fejlődése - érzelmi intelligencia fejlődése - anyagi fejlődés, bőség - párkapcsolat teremtése, teljesebbé tétele - nemiséged megélése - szexuális blokkok oldása - gyermekáldás, pszichés meddőség oldása - fóbiák, félelmek oldása - dogma nélküli spirituális útkeresés, fejlődés

Tűzoltók lélektana

Tűzoltók lélektana

A gyász fázisairól annyit, hogy... a teljes feldolgozáshoz át kell esnünk mind a négyen. Nem is gondolnánk, mennyire hasonló a fázisok lefolyása, mennyire sokat segít, hogyha gyászt átélt emberek tanácsát kérjük!

Újból és újból a depresszióról

Újból és újból a depresszióról

A depresszióról már mindenki hallott. Mindenkinek van valamiféle képe arról, mit is jelent számára ez a fogalom. Sokaknak van olyan rokona, ismerőse, akit a környezete depressziósként tart számon. Mi az, ami nem depresszió? Gyakran előfordul, hogy rossz kedvünket, bánatunkat, veszteségünket, önbizalmunk hiányát, fáradtságunkat, alvászavarunkat valamiféle címkével látjuk el, - nem ritkán depressziósnak minősítve magunkat.

WellZone Kft.

WellZone Kft.

A WellZone Kft. terméke, a MediStim segít önnek, hogy kikezelje depresszióját, szorongását, álmatlanságát. Az Alpha Stim technológia természetes kezelést nyújt önnek, melynek köszönhetően tartós eredményeket érhet el mellékhatások nélkül, visszavásárlási garanciával. A microáram használatnak köszönhetően sokkal biztonságosabb mint más kezelések. Az Alpha-Stim egy önálló terápiás kezelés, amely hatékonysága ellenére sem okoz függőségeket, illetve súlynövekedést. Bővebb információért látogasson el internetes oldalunkra, vagy érdeklődjön munkatársainktól, és rendelje meg minőségi egészségügyi termékünket közvetlenül internetes felületünkön keresztül. Nem fog csalódni!

Hirdetés
Zádory Rendelő

Zádory Rendelő

Rendelő Célunk, hogy pácienseink szakszerű, eredményes és jó hangulatú kezelésben részesüljenek, ezáltal legyőzzék problémáikat és így egy boldog, felszabadult és egészséges életet élhessenek. Egyéni, valamint csoportterápiát vezetünk felnőtt páciensek részére. A kezelések során kognitív, viselkedésterápiás, mindfulness vagy autogén tréninget (meditációs, imaginációs módszereket), illetve Acceptance terápiát és/vagy gyógyszeres terápiát alkalmazunk.

Zenés humorterápia

Zenés humorterápia

A csoport célja: segítség a szorongásos és enyhébb depressziós panaszokkal, örömtelenséggel, tartós stresszel küzdő, önmagukkal és saját élethelyzetükkel elégedetlen embereknek (lásd részletesen: Dr. Lakatos László pszichiáter honlapján) A csoport módszerei: 'Kizökkentő' hatású csoportos beszélgetés 'kizökkentő eszközök' használatával 'Kilátásjavító' humoros szerepjátékok és 'drámai' jelenetek Sok nevetés, szükség szerint adagolt zenés nyugtatók

Tuti menü